Friday, June 10, 2022

Ilmastonmuutoksesta totuus eduskuntavaaleissa 2023. Irtisanoutukaamme Kioton ilmastosopimuksesta ja Pariisin miehityssopimus 1947 viimeisistäkin jäänteistä sukellusvenekieltoa ja miehitysrajojamme koskien

Eduskuntavaaliehdokas Tampere Seppo Lehto 7.6.2022 maauimalauinnin jälkeen. Tervehenkinen shamanisti ja historioitsija päättämään ja ohjaamaan kansakuntaa paremmille valinnoille https://Eduskuntavaaliehdokas-Tampere.blogspot.comIlmastonmuutoksesta totuus eduskuntavaaleissa 2023. Irtisanoutukaamme Kioton ilmastosopimuksesta ja Pariisin miehityssopimus 1947 viimeisistäkin jäänteistä sukellusvenekieltoa ja miehitysrajojamme koskien. Kaikkinainen putinismin = stalinismin ote irti aluerajoistamme, hallinnostamme, taloudestamme:

Vladimir Putin ja destanttiseuralaisensaEduskuntavaaliehdokas Tampere Pirkanmaa 2023 Seppo Lehto: Erilaiset vierasperäistämistämme suosivat komutaustaiset vihreät homot lesbot, jotka omaavat stalinistisen elämänasenteen ja kansamme islamneekeröittämisvaateet pyrkivät rajoittamaan yksityisautoilua, siellä missä julkiset palvelut eivät toimi. Lapsettomina nämä kansakuntamme tuhkapesät pyrkivät rajoittamaan lapsiperheiden liikkumista kaupunkialueilla vaatimalla erialaisia lisäkäyttömaksuja autoilulle

Eduskuntaan oikea suomalaisasiamies https://Suomalaisasiamies.blogspot.com, ei ryssäläistä ja bryssäläistä persehikeä, siksi valintasi on:

Seppo Lehto Huk, historioitsija, aluepalauttaja Isänmaan Asialla ry:n pj

Seponpäivänä 10.6.2022 Tampereella


Kulttuurihistorioitsija, ei mikään vihreä kommari lapamato homoudella ratsastava kusipää ja sympatiaa valtionsyyttäjälaitoksen kautta kerjäävä neekerirummutuksen rakastaja ja perusteettomia rahastava parasiitti. Sellaisia tahoja ei pidä palkita kuin löysällä koiranpaskassa pyöritetyllä "hotdogilla"

Parittelevat luteet raparperinlehdellä 9.6.2022 Luontokuvaaja eduskuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo pic10
https://Suomen-Luontokuvaaja.blogspot.com lisää luontoasiaa Seppo Lehdolta. Katso blogin videoita, kiitos ja anna palautetta.
--------------------
------------------

No comments: